7 tegn på at du er en ekte heks

feminin visdom Jan 20, 2023

Personlig er jeg ikke så fan av ordet "heks". Jeg fortrekker heller "gudinne" eller "vis kvinne".

Kanskje fordi så lenge vi kan huske, har vi blitt lært opp til å frykte oss selv så vel som naturen. Hekser liker imidlertid sin ville natur og innretter seg etter jordens sykluser og månens faser.

Hvis du tror du er en heks, er du en heks - noe som betyr at du er en gudinne, prestinne, healer, sjaman, og en klok kvinne.

Vi har alle magien i oss. 

 

Hvordan vet du at du er en heks?

I motsetning til hva mange tror, flyr ikke hekser rundt på kosteskaft. Ikke jeg i hvert fall. 

Å være en heks krever et par ting. Du må være i ett med naturen. Når du går i skogen kjenner du at er hjemme. Kanskje hører du trærne hvisker til deg?

Du må ha et åpent sinn. Denne forståelsen gjør at du ser verden fra et annet perspektiv, og du vil oppdage verden på et dypere nivå. 

Som heks har du også evnen til å helbrede - både deg selv og andre. Du er en som ser sannheten og som bærer med deg denne visdommen for å lære bort til de som er villige til å høre. 

Lesetips: Derfor er fredag den 13. den største misforståelsen i historien

Den siste, men ikke minst viktigste delen av å "være en heks" handler om å ære naturen og Moder Jord.

Din oppgave som heks er å ta vare på jorden og alle de som bor her. 

Jeg vet, det er ingen liten og enkel oppgave, men det er derfor du kom hit. 

 

1. Du har en forbindelse med naturen og Moder Jord

Som en utøver av det magiske og naturlige, er det viktig å være i flyt og balanse med naturen. Ved å bruke Moder Jords egne elementer, som jord, luft, ild og vann, kan du forsterke din egen medfødte feminine urkraft. 

Verden er ikke alltid slik den ser ut, og den består av mange flere dimensjoner enn det blotte øyet kan se. Ved å jobbe med naturens elementer, kan bruke ditt sinn og din kropp til å føle deg gjennom disse forskjellige dimensjonene og dets frekvenser. Det gjør at du som heks kan være åpen for å motta nedlastninger og informasjon fra disse dimensjonene.

Moder Jord er den viktigste skikkelsen i ditt liv. Du kan aldri ta henne for gitt. Det betyr at du må vise kjærlighet til alt levende, både planter, blomster, dyr og andre mennesker. Ved å følge solens og månens flyt, forsterker du din egen feminine urkraft.

En moderne heks er en kvinne som lever i pakt med naturen. 

 

2. Du har kontakt med dine forfedre

Som heks er det viktig å ha kontakt med sine forfedre. Dette er blodslektninger som har gått bort og hvis DNA går gjennom kroppen vår. Deres DNA og energi inneholder mye kunnskap og visdom som du kan dra nytte av.

Deres energi kan beskytte oss, veilede oss og gjøre oss klar over ting som ligger skjult for vår bevissthet. Du kan se på dine forfedre som spirituelle veiledere som sørger for at du går den rette veien.

Jeg brenner for å veve den eldgamle visdommen til våre forfedre sammen med den moderne spiritualitetens vei, slik at vi kan finne tilbake til røttene våre, vekke vår feminine urkraft og helbrede oss selv, vår slekt og Moder Jord. 

Dette lærer du i Feminin Urkraft: Medlemskapet for deg som er klar for en spirituell oppvåkning

 

3. Du bærer på en stor visdom om livet 

Føler du at du har en indre kilde som vet svaret på de fleste store spørsmålene i livet?

Finner du svarene i livet gjennom syklusene til Moder Jord? Er hennes visdom din visdom? Er du, ditt liv og kropp, på linje med årstidene hennes?

Ofte vil du merke at mennesker blir tiltrukket til deg og din eldgamle helbredende visdom. De kommer til deg for råd om livet, kjærligheten eller veiledning generelt. 

Og du deler med all din kjærlighet og medfølelse. 

 

4. Du har minner om tidligere liv

Har du smertefulle minner fra tidligere liv eller bilder av å bli kastet ut, brent eller druknet - bare for å være vill, klok og for å frigjøre deg?

Eller bærer du med deg minner om noe du ikke kan huske? Det kan være en følelse av noe, eller måte en spesiell type musikk får deg til å føle deg på. Som om det er noe du savner, men som du ikke helt klarer å huske. Et tåkete minne eller noe som minner om en drøm.

Kanskje du plutselig kjenner deg igjen en plass, som om du har vært der før. 

Ofte vil du se at kroppen din husker dette, selv om du selv har glemt det. Under en healingtime sporte healeren min meg en gang, om jeg hadde blitt utsatt for kvelning. 

Stemmen min svarte nei, men kroppen husket og satte i gang en voldsom reaksjon. 

 

5. Du har en kraftfull gammel sjel

Har du en kraftfull sjel og utømmelig pågangsmot? Fortsetter du der andre ville ha gitt opp for lengst?

Da jeg var i tenårene husker jeg at noen jenter sa at det var urettferdig fordi "Maria fikk alltid det hun ville".  Sannheten var at jeg satte meg store mål, og brukte min indre feminine urkraft til å visualisere det jeg ønsket meg og sette det ut i livet. Det har ingen ting med flaks å gjøre.

Nederlag har alltid gjort meg sterkere, og kanskje du føler på det samme.

Du har sikkert også blitt kalt en gammel sjel. Hekser er like gamle som tiden; øynene dine - vinduene til sjelen din - inneholder eldgamle historier og hemmeligheter, myter og mysterier, svar og muligheter.

Du snakket sannsynligvis eldgamle sannheter og visdom selv - eller spesielt - før du glemte magien din, som et lite barn.

 

6. Du har behov for å renser din energi ofte

Som heks er du mer følsom for andre vibrasjoner og energier. Dette gjør at du lettere plukker opp følelser og situasjoner som andre mennesker ikke legger merke til. På grunn av din evne til å koble deg til helheten og Moder Jord, er det viktig at du kan beskytte deg selv energetisk.

Noen hekser bruker renselses ritualer for å gi slipp på negative energier. Andre benytter seg av rensende elementer som krystaller, eteriske oljer, urter og mantraer.

 

7. Du har alltid følt deg litt utenfor

Har du alltid følt deg litt som en outsider - nesen presset mot glasset av livet på jorden, mens du visste at du faktisk var en insider av en magisk stamme, med indre visdom?

Da jeg vokste opp, følte jeg alltid at mine venner ikke forstod meg. Jeg hadde andre tanker og drømmer enn de, og de lo av meg fordi jeg var så rar. Selv om jeg kunne føle meg misforstått, visste jeg at det var noe hellig, hemmelig og spesielt med meg - en magi bare noen få andre magiske mennesker kunne se.

Du holder deg ofte for deg selv, og unngår store folkemengder over lengre tid. Du mer følsom enn andre, men en kraftfull ensom ulv.

Du trenger tid og stillhet for å tenke, drømme og kommunisere med Moder Jord.

Derfor skapet jeg Feminin Urkraft, medlemskapet som lærer deg å ta i bruk healing, intuisjon og kunnskapen til de som var her før deg, slik at du kan finne veien hjem.

Hjem til deg selv.

Les mer: Vekk din feminine urkraft

 

Det finnes mange måter å være en moderne heks på

Det viktigste er at du følger din indre stemme og intuisjon. Gjør det som følges rett ut for DEG. Kjenner etter hvor hjertet ditt vil at du skal gå.

Verden trenger flere hekser. Den trenger noen som husker den glemte visdommen fra Moder Jord.

Verden trenger noen som kan minne oss på hvorfor årstidene skifter, og som har kontakt med sin indre feminine urkraft.

Akkurat som det finnes forskjellige typer mennesker, finnes det også forskjellige typer hekser.

Det å være heks er ikke så langt unna det å være klarsynt eller en healer.

Det er ingen feil eller riktig måte å være en heks på. Kraften til å se er i oss alle. Vi må bare være mer bevisste på våre psykiske evner og intuisjon, så vel som de naturlige energiene i verden. 

Sannheten er at jeg er en heks. Du er en heks. 

Vi har alle magien i oss.  

 

Få jevnlig inspirasjon til spirituell selvutvikling

Meld deg på e-postlisten for å motta jevnlige tips og refleksjoner som vil hjelpe deg på din spirituelle reise. Her finner du personvernerklæringen.

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Din e-postadresse blir ikke delt med noen andre.