Ravintsara - Oljen for styrke og klarhet

eteriske oljer Mar 25, 2020

Ravintsara – Oljen for styrke og klarhet
Ravintsara er en eteriske olje som doTERRA ikke selger til vanlig per idag, men som var månedenes produkt for mars 2020. Ravintsara, må ikke forveksles med Ravensara, lages fra bladene til Cinnamomum camphora. Bruken og fordelene med denne oljen er mange. Selv om Ravintsara og Ravensara tilhører familien Lauraceae, er Ravintsara mildere og ligner Eucalyptus og Kamfer. Bruk med essensielle oljer som Roman Chamomile, Copaiba, Eucalyptus eller Rosemarin for å fremme en forfrisket atmosfære. Eller integrer i din favoritt doTERRA hudrens for ekstra fordeler.
Ravintsara har en frisk og ren aroma, som minner sterkt om eukalyptus. En annen ting de har til felles er at de har samme kjemiske hovedkomponent, nemlig “1,8-cineole” (også kjent som eukalyptol). Dette gjør Ravintsara til et godt valg da den fremmer en følelse av å kunne puste klart i tillegg til følelsen av åpne luftveier.

PRIMÆR FORDELER

  • Et velegnet tilskudd i morgenmeditasjon din
  • Rensende egenskaper for huden
  • Rensende egenskaper som passer til rengjøring for overflater
  • Et mildere alternativ til Eucalyptus

BRUK

  • Tilsett 1-2 dråper i din ansiktsrens
  • Ha 1-2 dråper i din diffuser for å gi en forfriskende, urteaktig duft
  • Bland ut med fraksjonert kokosolje og bruk for en avslappende massasje. Tilsett gjerne også Wintergreen og Copaiba.
  • Tilsett 1-2 dråper i epsom salt og ha i badevannet
  • Tilsett 4-5 dråper til en 250 ml sprayflaske for å lage en rengjøringsspray til forskjellige overflater
  • Lag dine egne diffuser favorittblandinger ved å kombinere Ravintsara med essensielle oljer som Copaiba, Frankincense, Lavender, Peppermint, Rose, Tangerine, Vetiver eller Wintergreen.
  • Lag en håndrensende spray ved å tilsette 3-4 dråper i en 30 ml sprayflaske
  • Bland 2-3 dråper Ravintsara med 10-12 dråper fraksjonert kokosnøttolje og påfør etter trening
  • Emosjonell bruk: Ha i diffuser eller påfør 1-2 dråper utblandet med kokosolje på f.eks. innside handledd, over hjertet eller bak i nakken.

VIKTIG INFO
Kan brukes: Aromatisk, Topisk
Hudsensitivitet: Bør blandes ut

DIFFUSERBLANDING FOR EN FØLELSE AV KLAR PUST OG ÅPNE LUFTVEIER
8 dråper Ravintsara
4 dråper Eucalyptus (globulus)
2 dråper Tea Tree (Melaleuca)

FORHOLDSREGLER
Mulig hud sensitiv. Oppbevares utilgjengelig for barn. Hvis du er gravid, ammer eller er under medisinsk behandling, bør du konsultere din lege før bruk. Unngå kontakt med øyne, indre øre og sensitive områder.

EMOSJONELLE BETYDNINGER
Ravintsara er oljen for styrke og klarhet. Denne oljen hjelper oss med å finne indre styrke og avklaring. Ravintsara inviterer oss alle til å finne ut hvem vi virkelig er og å gå inn i vår personlige kraft. Vi kan alle leve livet fullt ut uavhengig av personene vi møter og utfordringene vi kan oppleve.

For å stå stødig i livet trenger vi tydelige bevis som kan forankret oss og gi oss jording. Dette kan vi finne når vi tydelig ser at alle våre livsutfordringer og erfaringer ganske enkelt er guddommelige læringsmuligheter og visdomsperler. Ravintsara hjelper oss med å se disse sammenhengende mellom alt vi opplever og lærer. 

Etterhvert som vi utvikler oss i dette livet, hjelper Ravintsara oss med å ha klarhet og visdom til å skape sunne grenser, både fysisk og åndelig. Vit at du som et barn av Moder Jord ikke er svak eller maktesløs. Ravintsara hjelper deg å gjenkjenne og identifisere menneskene, tingene og situasjonene som du har sluppet inn i livet ditt, og som har gjort skade på en eller annen måte, slik at du kan gi slipp på det. På denne måten vil det ikke lenger plage deg på noe områder. 

Vi må alle falle før vi kan reise oss igjen. Det er kun slik vi klare å gå lengre enn vi noen gang hadde trodd var mulig. Godta at ubehaget som er forbundet med vekst er en nødvendig pris å betale for spirituell fremgang. Med denne innsikten og dets åndelige lys kan vi glede oss over å vokse med alle utfordringer som måtte komme.

Ravintsara hjelper deg til å føle deg mer enn bare helbredet. Den vil at du skal føle deg oppriktig lykkelig og hel på innsiden. Ekte lykke føler du når du lever det livet du var satt her på jorden for å leve, og når du hjelper menneskeheten med din spesielle kraft og innflytelse. Ravintsara viser deg hvor utrolig dyrebar, verdifull og kraftfull du er ved å fjerne mørket som skygger for øynene dine.

Ravintsara er kjent for å gi støtte til lungene, og i kinesisk medisin er sorg kjent som en følelse som sitter i lungene. Derfor er Ravintsara også kjent for å være en olje som kan gi støtte til den som er i sorg.

NEGATIVE FØLELSER
Lav selvtillit, svak, liten, lett påvirkelig, maktesløs, spirituell mørke, irritabel, fast i offerrollen, distrahert av problemer, forvirret, angst, uro, mental utmattelse, konsentrasjon, rekonvalesens, kreativitet, sesongmessig depresjon, humørsvingninger, glød, utmattelse, insomnia, pessimisme.
 

POSITIVE EGENSKAPER
Innflytelsesrik, styrket, klarhet, hel, åndelig bevisst, klare og sunne grenser, verdifull, støttet, beskyttet, kraftfull. Oppløftende, gir håp, energigivende når man er trist (får ting gjort selv om man er nede), avspenning, glede, oppklarer forvirring, gir fokus, gi slipp på sorg og negativitet, stopper negative spiraler (tankespinn, feks når du skal sove).


PASSER GODT SAMME MED

Roman Chamomile, Copaiba, Frankincense, Lavendel, Peppermint, Rose, Tangerine, Vetiver, Wintergreen, Eucalyptus og Rosemarin.

 

Få jevnlig inspirasjon til spirituell selvutvikling

Meld deg på e-postlisten for å motta jevnlige tips og refleksjoner som vil hjelpe deg på din spirituelle reise. Her finner du personvernerklæringen.

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Din e-postadresse blir ikke delt med noen andre.