MediYoga Grunnkurs-
På nett

  

Lær teknikkene for å overvinne stress, smerter og sorg slik at du kan få overskudd til å leve det livet du alltid har ønsket deg.

Bli med på MediYoga Grunnkurs - På nett!

Jeg vil være med!

Høres dette kjent ut?


 

  • Har du noen gang ønsket å finne en balanse mellom kropp og sinn?

  • Vil du oppleve en form for trening som ikke bare er fysisk, men også tar hensyn til din mentale og emosjonelle velvære?

  • Ønsker du å lindre symptomer på angst, depresjon, utbrenthet,  kroniske smerter og andre helseproblemer?

Da kan MediYoga være den perfekte løsningen for deg!

Dette kan MediYoga Grunnkurs på nett gjøre for deg

MediYoga har en helhetlig tilnærming til helse og velvære, og kan bidra til å styrke immunforsvaret, forbedre sirkulasjonen, balansere hormoner, og generelt styrke kroppens naturlige helbredelsesprosesser. I tillegg kan MediYoga hjelpe deg med:

 

Stress og angst
MediYoga inneholder ulike avspenningsteknikker, pusteteknikker og meditasjon som kan bidra til å redusere stress og angst, og bidra til avslapning og økt ro i sinnet.

Søvnproblemer
MediYoga har øvelser og avspenningsteknikker som kan bidra til å forbedre søvnkvaliteten og bidra til dypere og mer avslappende søvn.

Fordøyelsesproblemer
MediYoga har øvelser og pusteteknikker som kan bidra til å forbedre fordøyelsen og lindre symptomer på fordøyelsesproblemer som forstoppelse og oppblåsthet.

 

Lav energi og utmattelse
MediYoga inneholder energigivende øvelser, pusteteknikker og meditasjon som kan bidra til å øke energinivået og motvirke følelsen av utmattelse og lav energi.

Emosjonell balanse
MediYoga har teknikker som kan bidra til å regulere følelser, øke emosjonell intelligens og bidra til å oppnå en mer balansert emosjonell tilstand.

Fysisk spenning og smerter
MediYoga inneholder fysiske øvelser og bevegelser som kan bidra til å lindre muskelspenninger, stivhet og smerter i kroppen, spesielt i rygg, nakke og skuldre.

 

 Det er viktig å merke seg at resultatene av MediYoga kan variere fra person til person, og det er alltid lurt å konsultere en kvalifisert helsepersonell før du starter en ny form for trening eller terapi, spesielt hvis du har underliggende helseproblemer.

Jeg trenger dette!

Hei, jeg heter Maria

 

..og jeg har hjulpet over 2000 kvinner de siste 7 årene med spirituell selvutvikling og emosjonell healing.

Det hele startet med min første yogajulekalender i 2015 der over 9000 kvinner deltok. 

MediYoga var mitt beste verktøy da jeg var utbrent, i tillegg til at det er en fin måte å jobbe med det emosjonelle og spirituelle på.

Etter den erfaringen ble jeg sertifisert MediYoga instruktør for både kreft, og stress og utbrenthet, i tillegg til Kundaliniyogalærer.

Nå ønsker jeg å ta deg med på denne magiske reisen.

Er du klar....?

Ja, jeg er klar!

Dette får du i nettkurset

6 videoer

Du får 3 forskjellige yogaprogram med 6 forskjellige meditasjoner, totalt 6 forskjellige videoer.

Alternativ til hver øvelse

Har du smerter som gjør at du ikke kan utføre enkelte bevegelser? Er du redd for at du ikke er sterk eller bevegelig nok? Du får en egen video med opptil flere alternative øvelser.

Egen app på mobilen

Jeg vet at du vil ha yogakurset tilgjengelig når du ønsker. Derfor har jeg laget en egen app der du får tilgang til kurset via din mobil. (Du har også tilgang via PC / nettbrett.)

Spørsmål & svar

Det finnes ikke dumme spørsmål, kun dumme svar. Dersom du ikke får svar på ditt spørsmål angående "MediYoga Grunnkurs - På nett" i menyen under, kan du sende en e-post til [email protected] eller ta kontakt via sosiale medier.

Ingrid Eldjarn,

tidligere deltager

Jeg oppdaget at MediYoga med Maria skapet et rom for meg der det var godt å være meg selv og bli mer bevisst på kropp, sinn, tanker og følelser. En tilstedeværelse med fokus på pusten, og det å være her og nå. Det ble et etterlengtet frirom å kunne vende tilbake til en ellers så travel og krevende småbarnstilværelse.

MediYoga Grunnkurs - På nett

497,- kr

Engangsbetaling

  • 3 yogaprogram
  • 6 meditasjoner
  • Alternativ utførelse til alle øvelsene
  • Egen app til din mobil
  • Livstidstilgang*

    *Kurset ligger tilgjengelig så lenge jeg bruker denne plattformen
Ja takk!