Hei, det er jeg som er Maria

Jeg hjelper deg med å finne din feminine urkraft
slik at du kan bli din egen spirituelle healer.

 

 

jeg vet hvilken utfordringer du har

 

jeg vet at du lei av å stå fast i de samme gamle mønstrene. Jeg vet at du har emosjonell bagasje som setter en stopper for deg i hverdagen. Jeg vet du har ting du har opplevd som du bærer med deg for alltid.

Kanskje vet du at du egentlig burde jobbe med dine tankemønstre og negative vaner, men så vet du ikke helt hvor du skal starte?

Og kanskje ligger det noe så dypt i deg, en lengsel eller en følelse du ikke klarer å sette ord på, at du tror at du aldri skal klare å finne ut av det?

Kjente du at det kribla litt i magen nå, så var det nok intuisjonen din som reagerte. Fortsett og lese, du har kommet til rett plass. Livet ditt vil bli annerledes fra nå av.

Det er jo bare å velge et verktøy, er det ikke? Yoga, eteriske oljer, meditasjon, terapi, kunstmaling osv. Men det er bare 24 timer i døgnet, og du har andre ting du må bruke tiden din på. Så hvordan skal du velge de verktøyene som funker for deg? Og som gir deg faktiske resultater?

Min jobb er å hjelpe deg til forenkle disse verktøyene, lage en overkommelig plan slik at du kan se at du utvikler deg og får fremgang.

 
 

 

dette kan jeg hjelpe deg med

 

Da jeg flyttet til Mexico i 2006 for å studere, brukte min lillesøsteren å si at "ho Maria dro tell Mexico førr å finne sæ sjøl sånn at ho kan hjelpe andre med å gjøre det samme!". Det var kanskje noe sannhet i det for her er jeg!

Ved å finne din feminine urkraft finner du også deg selv. Da blir du i stand til å jobbe med deg selv på et helt annet nivå, du blir din egen spirituelle healer. Dette er en prosess som jeg guider deg gjennom. Jeg lærer deg ALLE mine verktøy som jeg har brukt (og fortsatt bruker) i de samme prosessene som du vil gå gjennom. Healing er en prosess som aldri tar slutt.

Jeg hjelper deg med å finne din feminine urkraft slik at du kan bli din egen spirituelle healer.

 

dette er meg

Jeg heter altså Maria Nyvold (om du er litt slow) og er en plass mellom 35 og 38 år (hvem husker egentlig sånt?) Jeg er mamma til to gutter, Lukas & Leon. Virket som en god ide å gi begge navn på L da de ble født. Selv synes de det er hysterisk morsomt når mamma blir sint og skal rope på en av de, men står fast og husker ikke hvem som er hvem og alt som kommer ut er "LLlllll!! Luuuueeehhh", så nå plystrer jeg bare på de i stede.

Jeg er født og oppvokst i Tromsø, med unntak av noen år i Ålesund, Mexico og Australia. Språket mitt er friskt og fult av nord-norske ord og uttrykk, og humoren min er også like nord-norsk.

Jeg har verdens beste jobb uten tvil, men når jeg ikke sitter foran macen og jobber, finner du meg på fjelltur, i skogen, på randonee-ski eller ute å padler kajakk. Men visste du at jeg...

  • elsker å samle på ting som jeg aldri bruker
  • plukker ut alle de grønne non-stoppen fra posen (æsj!)
  • har vært stoffgal (metervare altså)
  • er besatt av sjokoladesmultringer
  • fargekoordinerer alle eteriske oljeflaskene mine
  • har en hemmelig drøm om å bli stand-up komiker
  • spiller gitar og piano, og skriver sanger
  • drikker 4 kopper kaffe FØR frokost
  • har sett ALLE episodene av Buffy - Vampyrenes skrekk
  • MÅ løse sudoku før å få sove

mine erfaringer

Etter jeg ble utbrent sa jeg opp jobben. Jeg visste at dersom jeg skulle bli frisk måtte jeg ha fokus på meg selv. Så jeg startet på utdanningen som Kundalini Yogalærer i 2015. Det var som å komme hjem. Wow for en reise! For første gang forstod jeg min oppgave her i livet: å hjelpe andre å finne seg selv.

Mitt første firma ble opprettet, Maria Nyvold - Yoga For Hjertet. Jeg lagde en Yogajulekalender på nett dette året, med meditasjoner og yogaøvelser for mennesker med samme utfordringer som jeg selv hadde. Jeg hadde et stort og skummelt mål om at kanskje fem hundre personer ville melde seg på.

Jeg tok feil. Det var over NI TUSEN MENNESKER som ble med meg på den julekalenderen. Da hadde jeg ennå ikke turt å være på video en gang! For en læringskurve!

Siden den gang har jeg tatt sertifiseringer og dypdykk i alt jeg kunne komme over: MediYoga Instruktør, MediYoga Coach for stress og utbrenthet, MediYoga for Kreft, MediYoga for barn, healingkurs, utallige selvutviklings kurs og bevissthetstreninger.

Jeg har undervist flere hundre personer i MediYoga og Kundaliniyoga: både via nettkurs og som bedriftsyoga for lokale kjøpesenter i Tromsø, i tillegg til det populære nettkurset "90 dager til helhetlig helse" og tradisjonen med gratis julekalendere på nett hvert år.

Etterhvert kom også de eteriske oljene fra doTERRA inn i livet mitt, og det er her jeg virkelig er eksperten - dette er hva jeg ELSKER å lære bort! Og med det kom også et nytt firmanavn: Maria Nyvold - Essensiell Livsstil,- et mer helhetlig navn som passet alle mine ekspertise områder.

I dag er jeg en av de beste når det gjelder opplæring i eteriske oljer, på norsk. I Europa har jeg de siste årene vært topp 100 når det gjelder å selge doTERRAs eteriske oljer, og doTERRA har derfor invitert meg med på tur flere ganger for å besøke deres oljedestillerier både i Bulgaria og i Italia.

jeg har vært i dine sko

Jeg har hatt mye emosjonell bagasje med meg, og jeg tørr nesten ikke tenke på hvor jeg hadde vært i dag dersom jeg ikke hadde jobbet meg gjennom mye av den, men jeg kan vagt huske at jeg var en meget negativ og trist person, som alltid forventet at det værste skulle skje. Det var et slitsom liv gitt!

Jeg har vært utbrent som følge av for mye emosjonell bagasje som bare har blitt liggende. Jeg hadde en mor som dro i fra meg da jeg var syv år. Som voksen lærte jeg at hun hadde psykiske problemer som angst, depresjon og alkoholisme fordi hun ikke fikk hjelp til å bearbeide emosjonelle traumer fra sin egen barndom, og hun døde noen år senere.

Så mistet jeg nesten mitt første barn, og det satte enda flere spor, men det ble aldri tid til å bearbeide det som skjedde, spesielt ikke med et barn som er sykt og trenger ekstra oppfølging. I stede fortsatte jeg i enda større tempo, jeg skulle klare alt, være sterk og uovervinnelig. Og så kom barn nr 2 til verden...

Emosjonelle traumer setter seg i kroppen. Kanskje merker du det ikke med det første, mens det sakte bygger seg opp over tid. Noen får en umiddelbar reaksjon. Vi er alle forskjellige, men det som er helt sikkert, er at det smeller til slutt.