Black Spruce eterisk olje

eteriske oljer Oct 22, 2020

Black Spruce (Svartgran) – Oljen for stabilitet

VIKTIG INFO
Kan brukes: Aromatisk, Topisk, Internt
Hudsensitivitet: Kan brukes rett på huden

PRODUKT BESKRIVELSE
Black Spruce (svartgran) som historisk ble brukt av urfolk i Amerika for å fremme god hudhelse, og som en del av deres åndelige helbredelse og renseskikker, er en kraftig eterisk treolje. Eterisk olje av svartgran, destillert fra nålene og grenene på Picea mariana-treet, har et høyt innhold av bornyl-acetat, en kjemisk komponent som fremmer avslapning og ro. Start dagen din med de lindrende godene fra Black Spruce, både utvortes og aromatisk. Etter anstrengende trening eller når kroppen din trenger utvortes støtte, masseres svartgran inn i huden, med en baseolje, for å gi en lindrende og beroligende massasje. Du kan påføre den i nakken gjennom dagen for å fremme følelsen av harmoni og balanse.

PRIMÆR FORDELER

  • Gir lindring for huden
  • Fremmer følelse av avslapping og ro
  • Lindrer mindre hudirritasjoner

BRUK

  • Etter anstrengende aktivitet, bland 1 til 2 dråper med Black Spruce og fraktionert kokosolje, og masser inn i huden for lindrende komfort.
  • Påføres utvortes på huden for å hjelpe med å lindre mindre hudirritasjoner.
  • Prøv å tilføre den i fuktighetskremen din for å bidra med å redusere hudirritasjoner og fremme et sunt utseende på huden.

FORHOLDSREGLER
Mulig hud sensitiv. Oppbevares utilgjengelig for barn. Hvis du er gravid, ammer eller er under medisinsk behandling, bør du konsultere din lege før bruk.

EMOSJONELLE BETYDNINGER
Black Spruce er spesielt hjelpsom dersom du sliter med sjokk, traumer eller andre livskriser.

Black Spruce (Svartgran) mestrer virkelig kunsten å bevare energi og utholdenhet. Den lærer deg hvordan du kan regulere din fysiske energi ved å lytte til kroppens rytme og behov.

Alle mennesker har genetiske minner som ligger i DNAet fra tidligere generasjoner. Dette er faktisk bevist gjennom forskning, du kan gjerne google det: «transgenerasjonelle traumer».

For å lære mer om den emosjonelle delen av Black Spruce, bli medlem i Essensiell Livsstil, så får du tilgang til hele bibilioteket:

*Dette produktet har ikke til hensikt å diagnostisere, behandle, helbrede eller forhindre noen sykdom.

 

Få jevnlig inspirasjon til spirituell selvutvikling

Meld deg på e-postlisten for å motta jevnlige tips og refleksjoner som vil hjelpe deg på din spirituelle reise. Her finner du personvernerklæringen.

Du kan nÄr som helst melde deg av e-postlisten. Din e-postadresse blir ikke delt med noen andre.