Palmarosa eterisk olje

eteriske oljer Jun 03, 2020

Palmarosa – Oljen for kjærlig og guddommelig veiledning

Plante: Cymbopogon martinii
Land: Nepal
Kan brukes: Aromatisk, Topisk
Hudsensitivitet: Må kanskje blandes ut

PRODUKT BESKRIVELSE
Per i dag er Palmarosa en eterisk olje som ikke er i salg hos doTERRA, men som du kan få gjennom insentiver som f.eks. månedens produkt e.l.
Palmarosa essensielle oljen har en lys og rensende aroma og kan minne litt om rose. Den inneholder en høy prosentandel geraniol, som er en av de samme primære aromatiske bestanddeler i essensiell olje fra Rose. Denne komponenten kan også støtte ren og sunn hud og balansere fuktighetsnivået i huden. Det er ikke rart Palmarosa ofte brukes i hudpleie.  

Palmarosa eterisk olje kommer fra et høyt, urteaktig gress som trives under fuktige tropiske forhold og våtmark. doTERRA utvinner Palmarosa eterisk olje fra de østlige slettene i Nepal, selv om den opprinnelig er hjemmehørende i India og til og med bærer kallenavnet «indisk geranium.» Gresset kan bli opptil ti meter høyt og krever rikelig med solskinn for å vokse. Når gresset er høstet, blir det tørket og dampdestillert for å lage en frisk, klar/blekgul eterisk olje.

400 bønder deltar i produksjonsprosessen av eterisk olje fra doTERRAs Palmarosa, og av disse bøndene er hele 80% kvinner! 

 PRIMÆR FORDELER

  • Myk og blomstrende aroma
  • Nærer og fremmer ungdommelig hud
  • Gir en avslappende, men likevel stimulerende opplevelse når den brukes i massasje
  • Inneholder en høy prosentandel geraniol, som er en av de samme primære komponentene i essensiell olje fra Rose

SLIK BRUKER DU PALMAROSA ETERISK OLJE

  • Diffus for å skape en innbydende og romantisk atmosfære.
  • Fortynn i bæreolje (f.eks. fraksjonert kokosolje) som en del av en avslappende massasje.
  • Tilsett to dråper i et beroligende Epsom saltbad.
  • Kombiner med din favoritt DoTERRA ansiktsrens og/eller fuktighetskrem for å støtte ungdommelig hud. Oljen kan bidra til å balansere fuktighetsnivået og la huden din se tonet og sunn ut.  
  • For parfyme, bland 1 dråpe med 10 dråper bærerolje.
  • Emosjonell bruk: Ha i diffuser eller påfør huden, utblandet med kokosolje, gjerne over brystet/hjertet. 

PASSER BRA MED
Aromaen av Palmarosa passer godt sammen med Bergamot, Rose, Cedarwood, Geranium, Lime, Lavender, Sandalwood og Ylang Slang.

FORHOLDSREGLER
Mulig hud sensitiv. Oppbevares utilgjengelig for barn. Hvis du er gravid, ammer eller er under medisinsk behandling, bør du konsultere din lege før bruk. Unngå kontakt med øyne, indre øre og sensitive områder.

EMOSJONELLE BETYDNINGER
Palmarosa er oljen for kjærlig og guddommelig veiledning. Rose i seg selv er et symbol for kjærlighet eller guddommelig kjærlighet, og denne oljen hjelper deg til å åpne hjertet ditt og overgi det til det guddommelig og til universet. Det guddommelige lover å beskytte oss med sine kjærlige krefter. 

Palmarosa er et veldig kraftig rensemiddel. Akkurat som Lemongrass og Melissa, hjelper den oss med å rense ut spirituelt mørke, uro og negativ energi. Hjertene våre kan håndtere all smerte og strev som vi noen ganger opplever når vi kommer ned til denne jorden og dette livet. Palmarosa hjelper deg til å aktivere den guddommelige visdommen du har i deg, å hjelper deg til forståelse av den erfaringen du har gjort deg her på jorden.

Vi har alle ha visdommen og intuisjonen vi trenger for å gå videre i livet og for å veilede oss selv og andre. Vår intuisjon eller vårt hjertekompass vil lede vår vei fremover. Palmarosa hjelper oss til å være mer bevisste på sjelenes følelser og deretter å ære de. Det gjør at vi kan føle oss trygge, sikre, uthvilte og avslappet. Vit at du kan gi slipp nå. Tillat deg selv å sove dypt og bli fornyet i hendene til universet. Med en mer avslappet energi forbedrer vi vår evne til å manifestere de gode og fantastiske tingene vi har drømt om.

Palmarosa inviterer oss til å gi slipp på alle besittende tendenser, usikkerhet, egoisme og sjalusi. Stol på fremtiden og la universet utfolde seg som det skal. 


Palmarosa er en fantastisk olje for å balansere deg, og spesielt bra for alt som har med hjertet å gjøre. Den jobber bra sammen med Lemongrass (Sitrongress), og du kan tenke på Lemongrass som lysets sverd for lysets krigere, og Palmarosa som hjertes sverd, for hjertets krigere. Den støtter deg og nærer deg når du har blitt såret av kjærlighet i en eller annen form, og gir deg tilbake troen på at du fortjener og at du kan finne kjærligheten på nytt. Palmarosa lar deg trekker deg forsiktig tilbake, gi slipp på sinnet du måtte ha over situasjonen, og lar deg se de fine tingene du fikk ut av situasjonen. Om du opplever at det ikke var noen fine stunder, så lar Palmarosa deg se den positive erfaringen du fikk og verdien av å ha lært dette. Den passer på at du alltid går med et åpent hjertet – alltid klar til å finne din sjelevenn. 

Palmarosa hjelper deg til å tiltrekke deg en elsker, spesielt dersom du ser etter noe ekte og langvarig. Den skaper en balanse som gjør at dere kan bli kjent på samme grunnlag, slik at ingen setter den andre opp på et pidestall og tilskriver den en høyere verdi enn deg selv, noe vi ofte gjør når vi blir tiltrukket av en annen person. 

Palmarosa jobber med hjerte chakraet, og fjerner all usikkerhet og overflødig energi som ligger der. Hvis det skjer for mye rundt hjertet chakraet, kan det være vanskelig å både gi og motta kjærlighet, så Palmarosa hjelper deg å balansere denne energien. En type ubalanse kan være at du gir for mye til andre for å prøve å få noe tilbake, eller at du prøver å få noen til å gi kjærlighet og sympati ved å få de til å synes synd på deg (typisk Facebookstauser med «der var jeg på sykehuset igjen»). Det kan også være bruk av skyld og manipulasjon i bildet, typisk til venner og partnere, ved å si til noen at du ikke er glad i dem dersom de ikke gjør som du sier. Palmarosa setter en stopper for dette, og fjerne denne negative overflødige energien, og ser til at det er en balanse av å gi og motta. 

Palmarosa er fantastisk å blande med sitrusoljer eller jordoljer som Buddha Wood, Vetiver, men også andre oljer for hjerte chakraet som Pink Pepper og Tee Tree (Melaleuca).

«JEG TRENGER IKKE EN ELSKER» DIFFUSERBLANDING
Dersom du føler at du er helt ferdig med kjærligheten og at ALDRI mer skal ha en elsker,- prøv denne blandingen for å få tilbake troen. Prøv deg frem med antall dråper, kanskje 1 dråpe av hver i diffuser eller som parfyme utblandet med kokosolje:
1-2 dråper Palmarosa
1-2 dråper Lemongrass
1-2 dråper Rose
1-2 dråper Jasmine

Palmarosa og Lemongrass tar bort smerten, fjerne det negative som har slått rot og hjelper deg til å se det fine med kjærligheten igjen. Rose lar deg gi slipp på forventninger til kjærligheten, og gir deg troen tilbake slik at du ikke henger deg opp i tidligere situasjoner som har såret deg. Jasmine bringer frem sensualitet og glede over kjærligheten, det magiske som kan skje når du er forelsket. 

BLOMSTERENG DIFFUSER BLANDING
3 dråper Palmarosa
4 dråper Lavendel
3 dråper Grapefrukt 

«JEG OVERGIR MEG» – DIFFUSERBLANDING
Vi overgir oss ikke til livet når vi synes det er vanskelig. Vi velger å overgi oss når vi er klar for et nytt kapitel i livet.
(Fritt oversatt fra Adam Barralet)

Diffuse denne blandingen eller bland med kokosolje og påfør huden din for å minne deg selv på styrken i det å overgi seg til en større helhet og det magiske som skjer når du er klar til å gi slipp.

1-2 dråper Palmarosa
1-2 dråper Cedarwood
1-2 dråper Frankincense
1-2 dråper Roman Chamomile

Palmarosa tar bort de negative og overveldende følelsene samtidig som Roman Chamomile og Cedarwood bringer med seg en ro og stillhet som du trenger når du skal forberede deg på å gi slipp på noe. Frankincense er alltid den myke og nærende oljen du bør bruke sammen med de litt tøffere oljene som setter i gang prosesser i deg. Den støtter deg alltid gjennom tykt og tynt. 

DITT SANNE JEG – DIFFUSERBLANDING
Diffuse denne blandingen under meditasjon eller før leggetid for å tillate deg selv å finne tilbake til din sjels livsoppgave over natten. 

1-2 dråper Palmarosa
1-2 dråper Blue Tansy
1-2 dråper Hawaiian Sandalwood

Ved å meditere kan du oppdage ditt sanne jeg. Palmarosa er det ømme kjærtegnet som minner deg på å være god og snill med deg selv. Blandet sammen med Hawaiian Sandalwood og Blue Tansy (Blå reinfann) vil denne trioen sette deg i forbindelse med din sannhet og kjernen av deg selv, for så å ta deg dypere inn i din meditasjon. 

NEGATIVE FØLELSER
Utrygghet, besittende, sjalu, usikker, stresset, spenning, sint, klagende, mørk, hat, lite mottakelig, egoistisk.

POSITIVE EGENSKAPER
Fleksibelt hjerte, ytringsfrihet, potensiell, trygg, tillitsfull, ekte veldedighet, utvidende kjærlighet, trygghet, tilhørighet, tilgivelse, medfølelse, aksept, intuisjon, visdom, beskyttet.


PASSER BRA FOR DET EMOSJONELLE MED
Jasmine, Rose, Lemongrass. 


* Disse uttalelsene er ikke evaluert av Food and Drug Administration. Dette produktet er ikke ment for å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom.

 

Få jevnlig inspirasjon til spirituell selvutvikling

Meld deg på e-postlisten for å motta jevnlige tips og refleksjoner som vil hjelpe deg på din spirituelle reise. Her finner du personvernerklæringen.

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Din e-postadresse blir ikke delt med noen andre.