Hemmeligheten bak kurset "Vekk din feminine urkraft"

feminin visdom spiritualitet Dec 25, 2021

Her om dagen møtte jeg på en klok kvinne. Hun hadde fulgt meg i sosiale medier en stund, og var nysgjerrig på en ting. Hva var hemmeligheten bak kurset mitt, "Vekk din feminine urkraft?" Hvordan hadde denne magiske idèen blitt til?

 

Forhistorien

I mange år har jeg prøvd å skjule hvem jeg er og hva jeg jobber med. Selv om jeg de siste 6 årene har hjulpet over 500 kvinner med spirituell selvutvikling, emosjonell healing og helhetlig helse, har det vært vanskelig å forklare hva jeg egentlig jobber med.

Jeg startet med MediYoga og Kundaliniyoga, og underviste både nettkurs, fysiske kurs og bedriftsyoga. Firmaet mitt, Maria Nyvold Design, ble omgjort til Maria Nyvold – Yoga for hjertet. Joda, det var fint det. Mange fikk bedre søvn, mer energi og mindre stress i hverdagen. Men jeg ville at de skulle oppnå mer.

Så gikk jeg et steg videre. Jeg hjalp mange kvinner gjennom mine selvutviklingskurs, spesielt alle de årene jeg holdet «90 dager til helhetlige helse». Det var gøy, og mange kvittet seg med giftstoffer i livet sitt, men fortsatt var det noe som manglet.

Parallelt jobbet jeg med eteriske oljer, også kalt essensiell oljer, som er en av mine beste verktøy når det gjelder emosjonell healing. Firmaet byttet navn til Maria Nyvold – Essensiell Livsstil. De fleste vil si at jeg er et levende leksikon når det kommer til hvilken oljer som er godt for healing av forskjellige ting.

Lesetips: Slik kommer du i gang med eteriske oljer

Jeg jobber fortsatt med eteriske oljer, men det hjelper ikke når de som trenger å helbrede seg selv, ikke tør å ta steget ut. Da trenger man en trygg mentor og et fellesskap.

Hvordan kunne jeg få disse fantastiske kvinnene til å forstå, i dypet av seg selv, hvilken urkraft de hadde i seg, om de bare kunne finne motet til å vekken den?

 

Barndommen min

Fra så langt tilbake som jeg kan huske, har jeg båret på en lengsel etter kontakt med noe større enn meg selv. Jeg kan huske at jeg er 5 år, og får en følelse av at jeg lengter etter noe, men jeg vet ikke hva det er.

Som barn slukte jeg alt jeg kom over som handlet om spiritualitet, åndelighet og indre urkraft.

Mens andre barn var ute og lekte, satt jeg hjemme alene med tarotkortene mine eller dro på Alternativmessen.

Da jeg var 13 år fikk jeg en «beskjed» om å hjelpe andre mennesker som også var på søken etter dette "noe" de ikke helt visste hva var. Vi lengter alle etter noe større enn oss selv.

Rebecca Campbell sir det så bra: «Vi bærer alle på en lengsel som higher etter å bli tilfredstilt. Det er ikke en fysisk lengsel, og den er ikke mental. Den ligger langt dypere enn noen av disse. «

Vi kom til dette livet med denne lengselen i oss, og hvis den ikke blir pleiet, vil den også være der når vi dør. Den driver våre dypeste ønsker (de beste beslutningene våre og de verste). Den ligger ved siden av oss når vi våkner om natten, og står ved vår side når vi lager en kopp te eller kaffe. Den er der i alle våre oppturer og nedturer. Lengselen er sjelens kall. Uansett hva vi gjør for å overse den, lamme den eller kvele den, vil den aldri forsvinne.

Helt til vi tar oss tid til å invitere den til å slå seg ned sammen med oss og legge frem det den bærer på, vil vi alltid føle oss litt i ubalanse. Litt utilpass. Som om noe ikke er helt i orden. Besvar denne lengselen. Lær å vekke din feminine urkraft.

 

Hemmeligheten: Det vi ikke snakker om

Dette er ting jeg aldri har delt med noen før. Mine samiske aner, som ingen vil snakke om. Jeg har alltid følt en tilhørlighet til urbefolkningen, men i min oppvekst var ikke dette et tema. Jeg vokste opp med besteforeldre (på farssiden) som aldri pratet om dette, selv om jeg vet, etter mange år med slektsforskning, at deres forforeldre var samisk. Og en DNA prøver har også bekrefte mine antakelser til en viss grad. 

Mange forbinder urkraft med det samiske. Jeg forbinder urkraft med mennesker. Vi har det alle i oss, både kvinner og menn. Urkraft ekskluderer ikke, det er det vi mennesker som gjør. 

Du har også urkraft i deg, du trenger bare kjenne etter. Jeg ønsker å gjøre dette tilgjengelig for alle. 

Jeg trenger egentlig ingen DNA prøve for å bevise noe. Og tro meg, jeg trår i all respekt for minoritetsgrupper... Men hele kroppen min, og mitt DNA kjenner det, når jeg sitter rundt bålet eller tar frem trommen min, at dette er hvor jeg stammer fra. 

Men av respekt, og litt ærefrykt, bærer jeg verken kofte eller snakker språket. Jeg er feig, og vil ikke trå feil. Så jeg skapet kurset "Vekk din feminine urkraft" i stedet. 

 

Januar 2021

Noe bobler i blodet mitt. En idè, en følelse av noe som ennå ikke har tatt fast form. Jeg kjenner konturene av det jeg vil skape, men det er uklart og tåkete. Jeg trenger hjelp av noen utenfra, til å sette sammen kaoset av ideer og prosesser. Noen som kan hjelpe meg å sette ord på det som bare er abstrakte verktøy i min spirituelle verktøykasse.

Selv om jeg har tatt utallige kurs og sertifiseringer innen healing, yoga, coaching og selvutvikling, var det ingen av disse som kunne hjelpe meg til å forklare andre mennesker det de trengte for å vekke sin indre feminine urkraft. 

Da jeg i 2011 nesten mistet mitt nyfødte barn, fikk jeg virkelig sett hvilken spirituelle verktøy jeg hadde tilgjengelig. Den kraften som jeg hadde båret med meg hele tiden, ble plutselig vekket til liv. Min feminine urkraft ble levende. Jeg innså nå at det var dette jeg trengte å lære andre mennesker.

Jeg fikk en helt unik forståelse for hvordan alt henger sammen, og hvordan vi kan vekke denne indre urkraften til livet gjennom en rekke prosesser.

Selv om jeg har undervist i spirituell selvutvikling og emosjonell healing de siste 6 årene, har jeg aldri lært bort denne prosessen i sin helhet før. 

Inntil nå. 

Jeg kaller disse prosessene for gudinnemetoden – 8 prosesser til å vekke din feminine urkraft.

Les mer om gudinnemetoden: Vekk din feminine urkraft

 

Hva gjør feminine urkraft med deg?

Når du velger å vekke til livet din indre feminine urkraft, går du aldri alene. Når du velger å vekke din feminine urkraft, kobler du deg til den samlede kraften fra et hav av kvinner, som til tross for omstendighetene har funnet mot til å vekke sin feminine urkraft.

Når du velger å vekke din feminine urkraft, kobler du deg på en portal av søsterskap, som selv om den er usynlig, kan føles i ditt innerste. Du kobler deg til Moder Jords kraft og månenes kretsløp.

Søsterskapet kysser jorden foran deg. De heier deg fram og er med deg i tankene. I stillhet viser de deg veien, de som har gått før deg. Når du tillater deg selv å bli omfavnet av deres kjærlighet, vil du innse at selv når du kanskje gjør det, vandrer du aldri alene.

 

Prosesser - En del av livet

Prosesser er en del av livet, så jeg innså altså, at den beste måten å skulle lære bort all denne kunnskapen jeg satt med, var å lære bort alle prosessene som jeg selv hadde gått gjennom (og stadig går gjennom).

I kroppen finnes også innestengt visdom, innestengte minner og flere liv. Dine egne, og de som tilhører alle kvinner som har gått før deg, både i din direkte slektslinje og hinsides denne.

I uminnelige tider har kvinner samlet seg i sirkel for å heale sine sårede følelser, fortelle historiene sine, overføre kvinnes mysterier, for å støtte og styrke hverandre.

De støtte hverandre i de forskjellige prosessene av livet. De gjør vi også i «Vekk din feminine urkraft».

Der jeg før svarte at jeg jobbet med yoga og eteriske oljer, kan jeg nå svare fra dypt inn i mitt hjerte, uten den minste tvil eller betenksomhet:

Jeg lærer kvinner å bli modig nok til å følge sin indre feminine urkraft, slik at de kan finne veien hjem – til seg selv.

 

 

 

Få jevnlig inspirasjon til spirituell selvutvikling

Meld deg på e-postlisten for å motta jevnlige tips og refleksjoner som vil hjelpe deg på din spirituelle reise. Her finner du personvernerklæringen.

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Din e-postadresse blir ikke delt med noen andre.