Gudinnemetoden - 8 steg for å vekke din feminine urkraft

feminin visdom spiritualitet Jan 07, 2022

Når du hører ordet Gudinne tenker du kanskje på en formfull og opphøyet kvinneskikkelse fra mytologier og religioner.

Men en Gudinne er også en kvinne som praktiserer naturens lover og helbredende krefter. Hun følger naturens rytme og flyt, og hun vet hvordan hun kan innhente den urgamle visdommen hennes forfedre bar på. En gudinne kan følge universets flyt og å forstå verdens språk.

Akkurat dette er essensen i å vekke din feminine urkraft, og derfor har jeg kalt prosessen Gudinnemetoden. 

 

Gudinnemetodens 8 faser

Gudinnemetoden er satt sammen av en rekke nøye utvalgte elementer fra min spirituelle verktøykasse. Rekkefølgen er heller ikke tilfeldig. Gjennom hvert steg lærer du de urgamle visdommene verden ser ut til å ha glemt. Hver fase er en brikke i livets puslespill, og når du har alle 8 fasene på plass, vil ditt bilde være helt – akkurat som du.

Vil du vite hvorfaor jeg skapte Gudinnemetoden? Les innlegget: Hemmeligheten bak Gudinnemetoden og Vekk din feminine urkraft

Gudinnemetoden er en prosess for spirituell selvutvikling og emosjonell healing. 

1. fase - Energier og vibrasjoner

Energier og vibrasjoner er en del av din feminine kraft. Alt i universet vibrerer på ulike frekvenser, også hjernen din. Når du lærer å kontrollere vibrasjonen i hjernen din, kan du kontrollere og styrke din feminine kraft.

I denne fasen vil du føle at du nettopp har fått vite livets store hemmelighet om hvordan alt henger sammen. Intensjonen er at du skal sitte igjen med en følelse av «wow, hvorfor har ingen fortalt meg dette før?»

 

2. fase - Forstå kraften som ligger i din underbevissthet

Ubevisste mønster og skyggesider som ligger skjult under overflaten kan når som helst bli trigget og slå ut i uønsket adferd og følelser. Dette vil bryte ned din feminine kraft, og få deg til å føle deg svak og i ubalanse. Dette er ting vi kan bli bevisste, og endre på. Det gir oss bedre forståelse for hvorfor vi reagere som vi gjør, og hvorfor andre mennesker kan bli trigget av oss.

Dette blir også referert til som skyggesider eller negative sider, og denne forståelsen alene er nok til å forandre livet ditt!

 

3. fase - Magefølelse, intuisjon og klarsyn

Når du kan gå gjennom livet med din intuisjon og klarsyn som kompass, vil din urkraft være på sitt sterkeste. Den guider deg akkurat dit du var ment å gå, og du vil alltid se lyset i toppen av fyrtårnet når du vandrer avsted på din unike vei.

I denne fasen lærer du å vekke din intuisjon og ditt klarsyn, samt lære deg å bruke det. Du vil også lære om de forskjellige måtene å motta ikke-fysisk informasjon på (ESP), og hvordan du tolker symboler.

Les også: Hvordan lytte til din indre stemme? 

4. fase - Emosjonell healing & tilgivelse

Tilgivelse er et naturlig steg i healing. Følelsen av å bære nag holder en negativ vibrasjon som vil gjøre din indre urkraft svakere. Når vi healer oss selv gir vi slipp på gammel energi som ikke lenger tjener oss, slik at din feminine kraft kan vokse seg sterkere.

I denne fasen vil du vekke til livet din helbredende kraft og lære deg å bruke den. Du vil også lære hvordan du oppriktig kan gi tilgi og gi slipp, slik at du kan gå videre uten emosjonell bagasje. 

 

5. fase - Kraften fra de som var her før deg

Din feminine urkraft påvirkes av alt dine forfedre opplevde. Visse ting kan gå i arv: både traumer og visdom. De blir nedarvet til deg gjennom generasjoner, DNA og emosjonelle energier. I denne fasen vil du lære å se forskjell på hva som er dine egne traumer og hva som er nedarvet, og hvordan du kan helbrede dette for å styrke din egen kraft.

Du vil også lære å komme i kontakt med den universelle visdommen dine forfedre bar på, slik at du kan hente ut denne informasjonen ved behov.

 

6. fase - Kroppens magiske kraft

For å ha kontakt med sin feminine urkraft, er det viktig med tilstedeværelse i den fysiske kroppen. Alt er energi, og energien kan bli blokkert, spesielt i kroppen. Når vi gjør spesifikke pusteøvelser eller bevegelser, løser vi opp disse blokkeringene og skaper en fri flyt av energi og kraft i kroppen.

Vi må også ha kontakt med kroppen for ikke å miste oss selv i prosessen med selvutvikling og energi arbeid. I denne fasen vil du lære å kommunisere med kroppen din, og tørre å sitte i stillhet å kjenne på følelser som kanskje virker ubehagelig.

Du vil lære hvordan pusten styrer alt liv, og hvordan kroppen din best liker å bevege seg for å få kontakt med din indre kraft.

 

7. fase - Følg naturens rytme & flyt

Fra tidenes morgen har vi levd i takt med naturen og dens rytme. Vi har brukt månesyklusen som kalender, og kvinner har brukt sin indre syklus til å styrke sin indre feminine kraft.

Når du rører ved energien og vibrasjonene fra naturen, vil du oppnå en indre ro og styrke som du aldri før har kjent på. Denne energien kan du fysisk kjenne i din egen kropp, og den vil lade opp din indre kraft.

I denne fasen vil du lære å bruke månesyklusen og din indre syklus til å styrke din indre feminine kraft og leve i flyt med naturen. Du vil forstå hvordan det å leve i takt med naturen kan hjelpe deg å oppnå en indre ro og styrke som du aldri før har kjent på. Du vil se at det er en tid for alt. 

 

8. fase - Stå stødig i din feminine kraft

Din feminine kraft påvirkes av alt du gjør. Dersom du ikke setter grenser, er i ubalanse eller velger å ikke lytte til din intuisjon, vil denne kraften blir svakere for hver dag.

I denne fasen vil du lære viktigheten av balanse mellom det maskuline og feminine, og lære å stå stødig i din egen kraft! Du vil lære deg viktigheten av sann grensesetting, kommunikasjon og mot. Du vil lære å gi slipp på ting som ikke lengre hører hjemme i din nye bevissthet.

Fra nå av vil du gå din egen vei og følge din indre stemme. Du vil ta valg ut i fra hva som kjennes rett ut for deg, i stede for å høre på alle andre. Fra nå av vil du stå stødig i din feminine urkraft. 

Les også: Vekk din feminine urkraft

 

Er du klar for å legge ut på en magisk reise?

Du kan søke etter så mye kunnskap du bare vil, men det vil ta deg timer, måneder og år. Derfor har jeg gjort arbeidet for deg, slik at du skal finne veien hjem til deg selv, gjennom Gudinnemetoden.

Er DU klar til å legge ut på en magisk reise?

Bli med i feminine urkraft. Medlemskapet som lærer deg å ta i bruk healing, intuisjon og kunnskapen til de som var her før deg, slik at du kan finne veien hjem.

Hjem til deg selv.

 

Få jevnlig inspirasjon til spirituell selvutvikling

Meld deg på e-postlisten for å motta jevnlige tips og refleksjoner som vil hjelpe deg på din spirituelle reise. Her finner du personvernerklæringen.

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Din e-postadresse blir ikke delt med noen andre.