Hva er en Healingsirkel og hvorfor trenger du det?

emosjonell healing Sep 15, 2022

Dersom du føler at du aldri er god nok eller at du bærer på for mange emosjonelle sår, er du ikke alene.

De fleste av oss bærer med oss en eller annen form for emosjonell blokkering. Disse følelsesmessige blokkeringene hindrer oss fra vår åndelige reise og stopper den spirituelle selvutviklingen. 

 

Lei av å bære på emosjonell bagasje eller smerter?

Når du går gjennom disse emosjonelle blokkringene, husker kroppen det. En emosjonell minneblokk oppstår og kan holdes i forskjellige deler av kroppen – i den fysiske kroppen, inkludert organer, vev og muskler, og gjenkjennes som smerte eller fysiske sykdommer.

En minneblokk kan også oppstå i den mentale kroppen, altså tankene og følelsene våre. Det vil gi negativ tenkning, raseri, sinne, frustrasjon eller følelser som sorg , angst, depresjon, frykt, sjalusi osv.

På en Healingsirkel er målet at du skal frigjøre disse blokkeringene og negative mønstrene, slik at dyp åndelig vekst kan finne sted.

Sjekk ut: Healingsirkel online

 

Hva er healing?

Ordet healing betyr å gjøre noe helt igjen. Du gjenoppretter helheten.

Healing stimulerer kroppens egen evne til selvhelbredelse ved å løse opp i blokkeringer som kommer fra fysiske, emosjonelle eller mentale utfordringer. Disse utfordringene ligger ofte sovende i vår underbevissthet, og vi er derfor ikke klar over at de skaper problemer for oss.

Når man løser opp blokkeringer som kan ligge i energien eller kroppen, blir man i stand til å høyne sine vibrasjonene slik at man skaper balanse og naturlig flyt.

Healing gjør at man finner tilbake til seg selv, eller «finner veien hjem», som jeg liker å kalle det. Man vil tilbake dit man var i utganspunktet, fra starten, der du alltid var hel.

Ved å jobbe med healing kan man "restarte" systemene slik at man kan leve i nuet og ikke i fortiden.

Jeg holder rom for deg på Healingsirkel, slik at du kan ta i mot den healende energien jeg sender ut. 

 

Hvordan foregår en Healingsirkel?

Ingen Healingsirkel er lik, men det er en rekke elementer jeg alltid liker å ha med. I tillegg lar jeg ofte intuisjonen og magefølelsen styre mye av showet.

Noen av tingene du kan forvente deg dersom du blir med på Healingsirkel er:

1. Yogaøvelser

Yogaøvelser er alfa og omega for å virkelig kunne lande i seg selv. 1-2 sittende yogaøvelser for å jorde kroppen før healingen er et must!

2. Avspenning

Jeg kjenner deg. Du har tusen tanker i hodet og er urolig i kroppen. Det er nærmest umulig å fokusere og du klarer ikke helt å slappe av. I min erfaringer er det lettere å henge med når man er avslappet, spesielt om jeg vil at du skal gjøre en aktiv dynamisk healingøvelse på deg selv. 

 

3. Selvhealing

Hva? Må jeg gjøre noe selv?

Abso-freaking-lutley! Jeg guider deg gjennom en meditasjon eller øvelse slik at du ikke blir en passiv deltager, men tar ansvar for egen healing. På denne måten vil du forsterke både opplevelsen i seg selv, men også selve healingen som foregår. 

 

4. Healing

This is where the magic happens! Len deg tilbake og ta i mot den healende energien jeg sender deg. Jeg jobber for det meste med energi og visualisering, men ofte benytter jeg meg av både sjamantromme, vokal og/eller andre instrumenter. 

 

5. Gi slipp

Tilgivelse og det å gi slipp på fortiden er et viktig steg i healing. Dersom du holder fast i det som har såret deg, blir det nærmest umulig å ta i mot den nye healende energien og kjærligheten du møter på veien. 

Alt for ofte blir dette steget oversett, og resultatet blir derfor ikke som forventet. 

 

6. Takknemlighet

Det kan være fint å avslutte med positive affirmasjoner og takknemlighet for å styrke healingen du akkurat har mottatt. 

Når man gjentar positive affirmasjoner for seg selv, vil de bli lagret i underbevisstheten din, og påvirke deg ubevisst. Spesielt når du gjentar disse affirmasjonene i en tilstand hvor du er dypt avslappet. 

 

Hvem passer en Healingsirkel for?

I utgangspunktet passer en Healingsirkel for alle. Mine Healingsirkler er tilpasset og tiltenkt kvinner, fordi de er min målegruppe rent yrkesmessig. 

Ellers vil en Healingsirkel passer for deg som har opplevd traumer, avhengighet eller hjertesorg. Dette har resultert i at du føler deg uelskbar, redd eller ikke god nok, og nå du ønsker å heve deg over det.

Dersom du befinner deg på et et vanskelig sted livet ditt, vil en Healingsirkel også være en fin støtte for deg. Kanskje står du i en skilsmisse, endringer i familien, karriereendring, tap eller sorg, og du føler deg klar til å jobbe deg gjennom det på kraftfull måte. 

Det kan også være at du sliter du med angst, usikkerhet og negative tanker og er klar til å ta kontroll over livet ditt. Eller at du har du stagnert energi som manifesterer seg om fysisk smerte i kroppen. 

Dersom du kjenner deg igjen i en eller flere av disse punktene, er Healingsirkel DEFINITVT noe for deg!

 

Virker denne Healingsirkelen?

Fjernhealing er healing gjort over avstand der den som gir healing og den som mottar healing ikke er i nærheten av hverandre.

Når man jobber med healing, og har lavere svingninger i hjernen som theta,- eller deltasvingninger, har man også kontakt med den større helheten; fellesskapet.

På dette nivået er man uavhengig av tid, sted og rom, og man kan derfor jobbe med healing på avstand.

"Når kvinnene samles, vil verden helbredes", sier Hopi indianerene. 

Og det tror jeg på!

Dette er spirituell selvutvikling på høyt nivå!

Lesetips: Feminin Urkraft Medlemskap

 

 

Få jevnlig inspirasjon til spirituell selvutvikling

Meld deg på e-postlisten for å motta jevnlige tips og refleksjoner som vil hjelpe deg på din spirituelle reise. Her finner du personvernerklæringen.

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Din e-postadresse blir ikke delt med noen andre.