Slik får du gratisprodukter og ekstra rabatter med dōTERRAs Bonusprogram (LRP)

eteriske oljer helseoglivsstil Feb 03, 2021

Jeg forstår at det å skulle ta vare på helsen sin kan føles ganske dyrt inn i mellom, og at man ofte ofre et helsefremmende produkt får å betale en uventet regning eller fordi man finner et billigere alternativ.

Men la meg vise hvordan du raskt og effektiv kan få de beste produktene, de beste rabattene, på den beste måten. Høres det for godt ut til å være sant? Ikke med dōTERRAs Bonusprogram (LRP).

Hva er dōTERRAs Bonusprogram?

dōTERRAs Bonusprogram (eller fordelsprogram om du vil) kalles for LRP. LRP er en forkortelse for Loyalty Reward Program, altså en lojalitets belønning, som er dōTERRAs måte å belønne trofaste kunder på.

Du tenker kanskje ikke over det, men du er sikkert med i både ett og to bonusprogram eller fordelsprogram. Det er helt vanlig i dag, og de fleste butikker med respekt for seg selv velger å belønne sine kunder. Rema 1000 har «Æ», som gir deg 10% på enkelt varer. Kiwi og Spar har Trippeltrumf og bleieavtaler. Til og med klesbutikker som H&M og Kappahl gir deg en liten prosentandel for hvert kjøp.

Men dette utgjør så utrolig lite i det lange løp at det nesten ikke er merkbart. Med dōTERRA er det annerledes.

Bonusprogrammet til doTERRA er kun for medlemmer. For deg som ikke er medlem i doTERRA (enda), må du først opprette et brukernavn og passord, for så å velge dine startprodukter.

Lesetips: Slik blir du medlem i doTERRA

Slik fungerer dōTERRAs Bonusprogram

Når du blir medlem i dōTERRA får du medlemspris, noe som automatisk gir deg 25% rabatt på prisene (den er allerede trukket fra når du logger deg inn).

I tillegg kan du opparbeide deg 10-30% ekstra rabatt + frakten tilbakebetalt. Denne ekstra rabatten får du tilbake som poeng som tilsvarer verdien på produktet, og du kan bruke disse til å ta ut gratis varer.

Hvert produkt har en PV verdi (Produkt Verdi) som tilsvarer ca pris på varen. DDR Prime, for eksempel, har en PV verdi på 59 PV. Når du har en LRP-bestilling på minimum 50 PV får du 10% tilbake.

Dersom du fortsetter å ha en LRP-bestilling på minimum 50 PV hver måned, vil denne prosenten øke. For hver 3. måned øker den da med 5%, helt til oppnår 30% som er maksimum. Du kan da se på det som at du har 55% rabatt (25% medlemsrabatt + 30% tilbakebetaling som poeng) + gratis frakt.

Får du får nemlig frakten tilbakebetalt i sin helhet, som poeng, dersom du bestille på nettet ved å logge deg inn (ikke via kundeservice). Alle poengene blir «utbetalt» etter den 15. i den påfølgende måneden.

Månedens produkt – en gratis olje hver måned

I tillegg til alle disse rabattene, er det noe som heter månedens produkt. Dette forhåndsbestemte produktet endres fra måned til måned, men du får det gratis dersom du har en LRP-bestilling på minimum 125pv seneste den 15. i den aktuelle måneden. Det beste av alt er at du ikke trenger å gjøre noe mer, det legger seg til automatisk dersom du innfridde kravene over.

Noen ganger er vi skikkelig heldige, og da kommer dōTERRA med en 200PV promo. Det vil si, at i tillegg til å få opptil 55% rabatt, frakten tilbakebetalt og et gratis produkt hver måned, så får vi pinadø meg ENDA noe mer gratis, dersom du handler for 200PV-

Det kan være en ekstra dyr eterisk olje, f.eks. Frankincense som har en fullpris på 1000kr, eller en sammensetting av noen spesielle oljer og/eller produkter. Synes du det virker litt mye? IKKE JEG! Jeg ELSKER gratis varer og rabatt!

Hvilken produkter skal jeg handle hver måned da?

Det er helt opp til deg selv, og du kan endre bestillingen fra måned til måned. Dersom du ikke endre på noe, får du den samme bestillingen neste måned. Eller du kan ha noen basisvarer som er fast, f.eks. kosttilskudd, og så endrer du deler av bestillingen.

Jeg forstå at ikke alle er på oljekjøret og bruker eteriske oljer hver dag (rar folk ass), men det tok meg en stund å komme dit selv. Jeg var så opphengt og forelska i eteriske oljer, at jeg bare MÅTTE ha de eteriske oljene som dōTERRA hadde!

Men da jeg begynte å få alle oljene det var å få tak i, ble jeg nysgjerrige på kosttilskuddene. «Alle» hadde fortalt om at DDR Prime var så bra, og etterhvert forstod jeg også viktigheten av rene hudpleieprodukter.

Når du handler varer hos dōTERRA via deres Bonusprogram i stede for «litt her og litt der», får du så mye mer tilbake. Legg til de varene på din LRP som du uansett ville ha kjøpt andre plasser til deg og din familie, som såpe, hudpleie, hårpleie, deodorant, tannkrem o.l i tillegg til eteriske oljer og kosttilskudd.

Jeg anbefaler deg alltid ha en base av de viktigste produktene i din LRP hver måned: celleforsvar, probiotika, søvn og stress. Jeg kaller det dōTERRAs Grunnmur.

Lese mer: Disse produktene inngår i doTERRAs Grunnmur

Føler du at du vil komme i gang, men at du fortsatt er helt i villrede, spør i medlemsgruppa vår på Facebook eller sende en e-post til den som hjalp deg inn i doTERRA. Er denne personen meg, kan du sende meg en e-post på [email protected]

Kan jeg ikke bare kjøpe varene en annen plass da?

Klart du kan! Der er ingen som stopper deg. dōTERRAs Bonusprogram handler om å gjøre ting lettere, og å få rabatter og gratisvarer (nevnte jeg at jeg ELSKER gratisvarer?) på KVALITETSPRODUKTER som faktisk hjelper deg. dōTERRAs produkter er testet i øst og i vest, av egen forskere, men så klart også av uavhengige tredjeparts folk (for hva er poeng ellers?).

dōTERRA vanner ikke ut eteriske oljer for profitt, eller underbetaler sine arbeidere. Tvert i mot, de er opptatt av bærekraftig utvinning, og å betale rettferdiglønn. Kvalitet står over ALT hos dōTERRA, og derfor kan du alltid kvalitetssjekke din flaske med eteriske oljer.

Lesetips: Her kan du sjekke kvaliteten på din dōTERRA olje

doTERRA er altså et eterisk olje selskap, som vet hva de snakker om, ikke bare «nok et selskap» som i tillegg til andre produkter har hevet seg på trenden med å produsere eteriske oljer fordi det var litt i vinden og de så sitt snitt for å tjene penger.

Det finnes ingen produsent av eteriske oljer i verden som er mer transparent på kvalitetssikring enn hva dōTERRA er. Dette markedet er ikke regulert når det gjelder kvalitet så det finnes dessverre mye juks blandt mange produsenter.

Derfor bør du være med i dōTERRAs Bonusprogram

  • du samler alt du trenger på èn plass – enkelt og effektivt
  • du vet at varene du betaler for har både kvalitet, bærekraft og integritet
  • du slipper å bruke tid på å saumfare butikker etter det du trenger
  • du trenger ikke sette deg inn i alle de skumle ingrediensene som finnes i alt mulig rart, du kan være trygg på at doTERRA kun bruker de reneste komponentene i sine produkter
  • du får rabatter på alt du handler OG du får frakten tilbake som poeng
  • hver måned kan du få en ekstra gratis eterisk olje
  • i tillegg opparbeider du deg mer poeng enn du noensinne klarer å bruke for å ta ut gratis varer – varer som du ellers måtte ha betalt for i butikken
  • du støtte en grunderinne og småbarnsmor, nemlig meg, som har som visjon at alle kan finne sin egen vei til bedre helse. Takk <3

Hvordan oppretter jeg et slikt Bonusprogram?

For deg som ikke er medlem i doTERRA (enda), må du som sakt først opprette et brukernavn og passord. Dersom du er usikker på om dette er noe for deg, har jeg skrevet et fint innlegg om fordelene med å være medlem.

Les mer: Fordelen med å være medlem i doTERRA

Dersom du allerede er medlem i doTERRA må du logge deg inn med brukernavn og passord, for å komme til nettbutikken.

Slik gjør du det: Gå til din doTERRA Logg inn

Jeg vet at slike datating kan fremstå som en utfordring, i hvert fall doTERRAs system som ser ut som det kommer fra 1900 og brødmangel, så derfor har jeg satt sammen en lettere forklaring på dette med LRP og hvordan bestille.

Lesetips: Slik opprette du en LRP hos doTERRA

 

Få jevnlig inspirasjon til spirituell selvutvikling

Meld deg på e-postlisten for å motta jevnlige tips og refleksjoner som vil hjelpe deg på din spirituelle reise. Her finner du personvernerklæringen.

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Din e-postadresse blir ikke delt med noen andre.