Hva betyr det egentlig å være medlem i dōTERRA?

eteriske oljer Mar 11, 2020

dōTERRA er et selskap som lager eteriske oljer, det er deres spesialitet. Ikke bare lager de noen av de reneste eteriske oljene i verden, men de gjør det også med integritet og med tanke på samfunnsansvar. Dersom du har lukte litt på eteriske oljer (hehe tok du den?), så er dōTERRAs eteriske oljer en fin plass å starte.

HVA
Enkelt forklart er et dōTERRA medlemsskap, også kalt dōTERRAkonto, et brukernavn og passord som gjør at du kan logge deg inn i nettbutikk til dōTERRA og handle eteriske oljer eller forbruksvarer til medlemspris som er 25% rabattert. I tillegg får du en rekke andre fordeler som gratis varer ved månedlige bestillinger (dersom du velger å ha det) og spesielle kampanjer. Medlemskapet er gyldig i 1 år. Vil du fortsette å være medlem etter 1 år, kan du fornye medlemskapet ditt for 200 kr og da mottar du en peppermint eterisk olje som takk. Det er ingen ting som blir trekt automatisk, du må godkjenne det, ta det helt med ro. Det er heller ingen kjøpeplikt utover at du må betale for selve medlemskapet eller en startpakke. Dette er det dōTERRA gir deg.

HVORDAN
Du melder deg inn i dōTERRA ved å velge en startpakke eller ved å betale kun medlemsavgiften (ca 250 kr). Jeg anbefaler ALLTID Familiepakken, men i alle startpakkene er medlemsavgiften og frakten er inkludert, og samlet pris rabattert. Kjøper du bare medlemskap vil frakten for informasjonshefte om eteriske oljer og eventuelle oljer/forbruksvarer du vil bestille komme i tillegg. Her kan du se oversikt over priser og startpakker: 
https://www.marianyvold.no/startpakker 

HVORFOR DōTERRA?
Det finnes ingen produsent av eteriske oljer i verden som er mer transparent på kvalitetssikring enn hva dōTERRA er. De er de reneste på markedet og går gjennom opptil 10 forskjellige kvalitetstester før de ferdigstilles for salg: både hos destilleriet, hos dōTERRA internt, men også hos en uavhengig tredjepart.
dōTERRA følger strenge krav til bærekraftig produksjon og høstingsprosesser. De velger å høste fra det opprinnelige klimaet og miljøet hvor plantene som oljene utvinnes fra vokser. I tillegg er to tredjedeler av områdene hvor oljene utvinnes fra, utviklingsland, og dōTERRA sørger for å gi tilbake til lokalsamfunnene som fremstiller disse magiske oljene for oss.
Les mer her: https://www.marianyvold.no/blog/5-grunner-velge-doterras-eteriske-oljer

 

HVORFOR DōTERRA NÅR DE PER DEFINISJON IKKE ER ØKOLOGISKE?
En eterisk olje som er økologisk trenger bare å ha 95% økologisk innhold, den er som regel fortynnet med en bærerolje (den vil fortsatt merkes som som 100% ren) og plantene og frukten den kommer i fra trenger ikke nødvendigvis gi deg en terapeutisk effekten annet enn at den lukter godt. dōTERRA var ikke fornøyd med hvordan økologiske varer ble klassifisert og laget derfor sin egen standard for renhet, CPTG, som sikrer at oljene er 100% rene, fri for fyllstoffer og forurensing som sprøytemidler og tungmetaller. Når man skal bruke eteriske oljer i hverdagen er det viktig å velge oljer av høy kvalitet som er 100% rene. Les hele mitt blogginnlegg om økologisk eteriske oljer her: https://www.marianyvold.no/blog/er-doterras-oljer-okologiske

HVORFOR MEDLEMSKAP
Nå kommer vi til poenget – hvorfor bør du ha et dōTERRAmedlemsskap? Og enda viktigere,- hvorfor bør du melde deg inn gjennom meg? Hva får du fra meg, fra Maria, og Essensiell Livsstil om du melder deg inn via min link? Det er her hele forskjellen ligger, og dette er superviktig! Svaret er opplæring.

I tillegg til de åpenbare grunnen som at du får 25% rabatt og masse medlemsfordeler, så er det tryggheten i at du får en mentor, veileder og opplæring (på norsk). Problemet er at det er ingen som er pliktig til å gi deg noe som helst opplæring, og mange utnytter dette. Ikke misforstå, om du kjøper oljer via min link så tjener jeg penger, det er jobben min, det er slik verden er lagt opp i dag, at vi må ha en jobb. Men det finnes dessverre noen mennesker som bare vil tjene raske penger og ikke har tid eller intensjoner om å lære deg det mest viktige, nemlig hvordan du bruker eteriske oljer på en trygg (og morsom!) måte. Her kommer jeg seilende inn i bildet, som en vakker rose i fra nord (neida) med en god porsjon humor og tørre vitser (helt sant). Har du forresten hørt om maleren som kom fra et dårlig strøk…? Tok du den?

Men for å være ærlig, som jeg alltid er, jeg vet at du synes det å skulle starte med eteriske oljer kan være overveldende, jeg har vært der selv. Du lurer på om du får det til eller om dette skal bli ENDA en ting du starter på, men ikke fullfører. Svaret er nei, ikke så lenge jeg er din mentor. Jeg er der, støtter deg, lytter til deg, inspirere deg og holder deg oppe når du har lyst til å gi opp. Jeg skal ikke påstå at vi blir bestevenner, men det morsomme er at jeg har blitt supergode venner med mange av de fantastiske damene som har blitt med i mitt team, uavhengig av alder og bosted. Vi reiser ofte på besøk til hverandre og mitt hus er alltid åpent for deg.

KORT OPPSUMMERING

  • Et medlemskap er et brukernavn og passord til dōTERRAs nettbutikk som gir deg 25% rabatt på eteriske oljer og andre forbruksvarer, samt mulighet til å få gratis oljer ved kampanjer
  • Et medlemskap (om du melder deg inn hos meg i hvert fall) gir opplæring, en mentor og et fellesskap med likesinnede.
  • Det er ingen kjøpeplikt
  • Du må ikke selge eteriske oljer (det er jo min jobb)
  • Ja, oljene virker
  • dōTERRAs oljer er noen av de reneste på markedet
  • dōTERRAs eteriske oljer er høyere klassifisert enn økologiske oljer

I de senere år har jeg lært et engelsk ord som er det nærmeste ordet som kan beskrive vårt fellesskap i Essensiell Livsstil: Tribe. Da jeg gikk på Kundaliniyoga skolen kalte de det Sangrath. Et fellesskap, et samfunn, som jobber sammen for at alle skal ha det bra. Vi deler håp, glede, sorg, fremgang, motgang, LATTER. Vi støtter hverandre.

DETTE er det jeg, og alle vi som er med i Essensiell Livsstil, kan gi deg om du blir et dōTERRAmedlem i vårt team. Det går mye lengre enn å bare bruke eteriske oljer. Vil du være sammen med oss? Trykk på bildet da vel!

 

Få jevnlig inspirasjon til spirituell selvutvikling

Meld deg på e-postlisten for å motta jevnlige tips og refleksjoner som vil hjelpe deg på din spirituelle reise. Her finner du personvernerklæringen.

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Din e-postadresse blir ikke delt med noen andre.