7 tegn fra Universet som du ikke må gå glipp av

spiritualitet Aug 11, 2022

Noen ganger mottar vi tegn fra Universet uten at vi er klar over det. Disse tegnene kan hjelpe oss på vei, og vil alltid dytte oss mot en bedre utgave av oss selv og vårt liv,- selv om det kan bety at vi må trå ut av vår komfortsone.

Når du forstår at du er en del av noe større, en helhet, som alltid vil guide deg, vil du også forstå at ting skjer FOR deg, og ikke MED deg. Det skifter perspektivet ditt på ting, og du vil se på verden med helt nye øyne. 

Det betyr ikke at plutselig vil alt bli mye bedre, det er ikke så enkelt. Alt vil ikke forandre seg, bare måten du ser på ting. Når du begynner å se tegn fra Universet, har du allerede begynt å se annerledes på ting. 

Det er viktig å nevne at det er DU som er skaperen av ditt liv, men at ved å jobbe sammen med Universet, vil ting flyte bedre og bli mer helhetlig.

Universet er der for å gi deg små dytt i riktig retning når du har gått deg vill, blitt distrahert eller når du er helt på villspor. Likevel, så er det DU som sitter med ansvaret for deg selv og ditt liv, og det er DU som må få ting til å skje. 

 

Slik ser du tegnene fra Universet

La meg bare presisere at det ikke finnes noen rette eller gale tegn, alt i alt kommer det an på hva du oppfatter som tegn og hva de forteller deg. Med det sagt, finnes det en rekke “universelle” tegn som du kan holde øynene dine åpen for:

 

1) Engletall

En av de enkleste måtene å se at Universet prøver å gi deg et tegn, er at du ser engletall. 

Engletall er en rekke av samme tall som repeteres. For eksempel 111, 222, 333. Nå er ikke numerologi mitt ekspertisefelt, men slik jeg har forstått det, er beskjeden sterkere desto flere tall det er i rekken. Det betyr at 1111 er sterkere enn 111. 

Nå som du har blitt oppmerksom på engletall kommer du til å se dem overalt. Ofte fører dette også til at din tillit til Universet blir større, og du blir åpen for å se andre tegn. Du innser at du ikke er alene, og at Universet virkelig støtter deg. 

Mange vil oppleve å se engletall på registreringsnummer på biler, men for de fleste er det nok tidspunktet de ser på klokken eller mobilen sin, som gir dem disse tegnene. For å finne ut betydning av hvert enkelt engletall, bruk google eller en annen søkemotor på nettet. 

Tips: Last ned min gratis guide for flere råd

 

2) Spør Universet etter et tegn 

En annen ting du kan gjøre er å spørre Universet om det kan gi deg et tegn. Være gjerne spesifikk her, slik at Universet kan vite hva det skal gi deg. 

Når du sier høyt “Jeg trenger et tegn fra Universet” og ber det vise deg noe spesifikt, viser du at du er klar for å lytte. Et tegn du kan be om kan være alt fra et tall, en person, en ting eller noe som har spesiell betydning for deg. 

Ikke gi opp selv om du ikke ser noen tegn med en gang. Noen gang tar det en dag, andre ganger kan det gå måneder. Men vær sikker på at det kommer AKKURAT når du trenger det. Vær tålmodig og ha tillit til prosessen. 

 

3) Engstelige følelser

Det høres jo litt rart ut, men engstelige følelser er egentlig Universet og kroppen din som prøver å fortelle deg at en forandring trengs. Du kan ikke fortsette på samme måte og forvente at alt skal gå bra. 

Lytt til signalene fra kroppen din i tillegg til de visuelle tegnen du ser. Din intuisjon og fysiske kropp er like tilknyttet Universet som sjelen din er. Smerter kan også være et tegn på at noe er galt eller ute av balanse. 

En fantastisk bra bok når det gjelder å finne ut av symbolikken for hvor i kroppen smerten din sitter, er Du kan helbred ditt liv av Louise Hay

Jeg skjønner at det kan være vanskelig å skille intuisjon fra VIRKELIG angst. I motsetning til intuisjon er angst langt fra hyggelig. Den kommer med en hel rekke negative reaksjoner, som et adrenalinrush, svette, magesmerter, panikk og pustevansker bare for å nevne noen. 

Lesetips: 8 viktige forskjeller mellom intuisjon og angst

 

4) Repetisjon

Det er ikke alltid at du trenger å be om et spesifikt tegn eller se engletall. Noen ganger vil det bare komme av seg selv, i form av repeterende tegn. For eksempel kan du møte på flere personer samme dag, som alle ber deg lese en spesifikk bok. Eller kanskje du hører den samme sangen på radio flere ganger på rad. 

Alt dette kan være tegn fra Universet som du burde sjekk ut. Les den boka, lytt til teksten i den sangen, eller tenk tilbake om den sangen hadde en spesiell betydning for deg da du var yngre, og eventuelt hva. 

 

5) Du mister, finner eller ødelegger ting 

Tingene rundt oss er en perfekt måte for å motta beskjeder, enten du mister de, finner de eller ødelegger de. 

Når du finner noe du har lett etter, kan det være et klarsignal til hva enn du måtte planlegge. Når du mister eller ødelegger noe, kan tegnet være at du skal gi slipp på fortiden. 

Uansett er det opp til deg selv å tolke hva dette betyr for deg, det finnes ingen felles symbolikk for alle. 

 

6) Gudinnekort 

En veldig enkel måte å komme i kontakt med sin intuisjon på, og å motta tegn fra Universet, er å trekke et kort. 

Gudinnekort, englekort, tarotkort, orakelkort eller andre former for kort. 

Trekk et kort hver dag, eller legg et spesielt mønster for å få veiledning. Husk at kortene ikke forteller deg fremtiden din eller sier hva du skal gjøre.

Det eneste kortene gjør er å veilede deg til det du egentlig vet. De tillater deg å se at svaret du leter etter allerede finnes i deg. De bare gir deg en liten dytt i riktig retning slik at du kan ta den beste avgjørelsen for deg selv. 

Mine favoritter er The Wild Unknown Animal Spirit cards og Work Your Light Oracle cards.

Prøv deg frem, så finner du også dine favoritter. 

 

7) Forsinkelser og utsettelser

Dersom du opplever store forsinkelser eller utsettelser når du holder på noe nytt, kan det være Universet som prøver å gi deg et lite dytt tilbake i rett retning. Kanskje var det ikke rett vei for deg, men du kunne ikke se det fra der du stod. 

Når vi opplever problemer og forsinkelser, blir vi som regel irritert fordi ting ikke går som planlagt.

Prøv heller å tenk på det som en mulighet til å revurdere situasjonen du er i, og se deg om etter andre veier som er bedre for deg.

Konklusjon

Livet blir litt lettere når du innser at du ikke er alene, men en del av et større felleskap. Universet jobber alltid for deg og vil alltid gi deg tegn for å veilede deg. 

Du må bare være åpen for å motta de. 

 

Få jevnlig inspirasjon til spirituell selvutvikling

Meld deg på e-postlisten for å motta jevnlige tips og refleksjoner som vil hjelpe deg på din spirituelle reise. Her finner du personvernerklæringen.

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Din e-postadresse blir ikke delt med noen andre.